Celebrity News

Znamo je kao atraktivnu pevačicu zanosnog glasa, a šta kažu komšije o Milici Pavlović?

Komšije Milice Pavlović nisu krili informaciju da je ona uvek u nekoj gužvi, i da negde žuri, ali se uvek ljubazno javi.

Znamo je kao atraktivnu pevačicu zanosnog glasa, a šta kažu komšije o Milici Pavlović?

Komšije Milice Pavlović ovoreno su rekle za medije da su veoma srećni što ona živi, baš u njihovom susedstvu.

Popularna pevačica i jedna od najlepših žena na našoj estradi uskoro će biti i zvezda “malih ekrana” jer glumi i seriji “Pevačica” koju uskoro treba da počne sa emitovanjem.

Ma koliko uspešna bila, čini se da je Milica je normalna i prizemna, kažu susedi pevačice na Novom Beogradu.

Pročitajte: Milica Pavlović početak karijere preplakala - Saša Popović na ovome insistirao

-Na prvom mestu je fino i vaspitano čeljade, nije ona poput onih zvezda umišljena i s nosem u oblacima. Jeste, uvek negde žuri, ali valjda je to i normalno, dete puno radi, u mladosti treba da gradi karijeru. Posvećena je i porodici, danima je bila utučena kada joj je deka umro, to ju je strašno pogodilo - rekao je jedan stariji komšija pevačice i dodao: -Sama za sebe zaradi, a pomogne i najbližima, ma divno jedno dete.

Reči hvale imala je i druga komšinica koja je stalno viđa preko terase.

- Vidim je kad prostire veš i nema onu scensku šminku lepo izgleda, negovana je, vidi se da ulaže u sebe. Normalna devojka, sasvim prirodna i prizemna. S obzirom na izgled i uspeh, čudno mi je da je sa dečkom ne viđam, stalno je sama. Viđam je nekad kako ide sa društvom, ali nikada da razmenjuje nežnosti i slično – rekle su komšije za portal “Mondo”.

Komentari (0)

Loading