Celebrity News

Potresna ispovest Saše Popovića: Dete smo izgubili u ranoj fazi trudnoće

Saša Popović jedan je od retkih koji je tokom gostovanja po istočnom Balkanu sa bendom "Slatki greh" imao privilegiju da upozna proročnicu babu Vangu. Tim povodom vidovita Bugarka prorekla mu je sudbinu, a njenih reči i dan-danas se seća i uvek ih ima u podsvesti.

Potresna ispovest Saše Popovića: Dete smo izgubili u ranoj fazi trudnoće

Između ostalog Vanga je Saši tada kazala da će postati direktor velike muzičke firme, da će umreti u 86. godini života prirodnom smrću, kao i da se neće oženiti narednih šest godina iako ima devojku.

- U tom momentu moja izabranica bila je u četvrtom mesecu trudnoće. Pitam ja Vangu: "Pa kako se Vanga neću oženiti kada mi je devojka trudna", a ona mi odgovara: "Od te devojke nema ništa, niti će se to dete roditi". Petog januara sledeće godine nas dvoje smo raskinuli. Ne mogu da kažem o kome se radi, ali sve se odigralo onako kako je proročnica kazala. Dogodilo se i to da sam se po njenom proročanstvu tek u 48 godini oženio Suzanom i kraj nje pronašao mir - priznao je nekadašnji suvlasnik i direktor "Grand produkcije", na kojeg su baba Vangine reči ozbiljno uticale.

- Kako su godine prolazile sve što je rekla počelo je da se obistinjuje. Sve više sam shvatao značaj onoga što mi je rekla. Devedest posto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset posto za sumnju moram da priznam da se nadam da se ono za vreme smrti prevarila- kazao je kroz smeh Popović.

 

Komentari (0)

Loading