Celebrity News

"U NAŠEM BRAKU POSTOJI JEDNA MANA": Evo kako izgleda supruga Vladimira Stojkovića i zašto izbegava da bude viđena

Žena Vladimira Stojkovića prava je lepotica, ali dugo nije bila u javnosti.

"U NAŠEM BRAKU POSTOJI JEDNA MANA": Evo kako izgleda supruga Vladimira Stojkovića i zašto izbegava da bude viđena

Pet godina braka krije se iza "Partizanovog" fudbalera Vladimira Stojkovića (37) i njegove supruge Valentine Pupovac (29), a šta smo za čitav taj period mogli da saznamo o toj lepotici? Možda je u prethodnom Vladimirovom braku sa Bojanom Rajić bilo i previše drame, pa mu je sada dobro došlo da se u porodičnom smislu malo povuče iz medija, možda je njegova supruga i sama tako tražila, u svakom slučaju, Valentina zbilja voli da provodi svoje vreme povučena iz dometa medija i javnosti, uživajući da u miru podiže dvoje dece koje ima s golmanom, četvorogodišnjeg Vladana i Saru koja će krajem meseca napuniti tri godine.

Boško Karanović

 

Valentina se retko pojavljuje tamo gde se mogu naći fotoaparati, ali pre izvesnog vremena to je učinila zbog svadbe porodičnog prijatelja Aleksandra Mitrovića i tom prilikom pokazala je da Stojković i te kako ima kakvom ženom da se pohvali. Ne samo ona, zajedno su kao dvojac bili odličan modni tandem, osim što su i bračni, a Valentina je u nedavnom intervjuu za "Story" govorila i o tome koliko im je bitan taj aspekt.

- Vladimir i ja delimo isto mišljenje o značaju mode. Njegovi zaštitni znakovi bili su oni koji karakterišu odevanje jednog sportiste, a to je stil koji se i danas zadržao - rekla nam je Valentina.

Pročitajte: Vladimir Stojković porodičnom fotografijom RAZNEŽIO ČITAVU JAVNOST! (foto)

Boško Karanović

 

Takođe je govorila i o tome koliko je danas izazivno biti žena fudbalera, iako o njima postoje brojne predrasude.

- Žena fudbalera kod nas predstavlja pojam deklarisan kao zanimanje, s čime se ne bih složila. Za javnost Vladimir jeste fudbaler, za mene – on je pre svega porodica. Prednosti braka s fudbalerom istovremeno su i mane, a to je fleksibilnost njegovog posla koja ide u dve krajnosti. Nekada ima dosta slobodnog vremena pa ga koristimo maksimalno dok je, s druge strane, mana fizička razdvojenost, poput odlaska u karantin pred utakmicu. Mada, to nam ne pada toliko teško jer i tada se osećamo veoma povezano, iščekujemo dobre rezultate i zajedno navijamo za njega - iskreno je odgovorila Stojkovićeva supruga.

Otkako je stupila u vezu, a zatim i brak sa poznatim fudbalerom, Valentinu su domaći mediji ali i kritičari brzo prepoznali kao odmerenu devojku koja pleni prirodnom lepotom, dok na sebi nema znake ikakve estetske intervencije. Bez kiča i preterivanja, stilisti su složni u oceni da je Valentina najčešće odlično stilizovana žena. Kako se čini vama?

Komentari (0)

Loading