Celebrity News

Prijovićka kleči i plače pred Hrvatima: Vi vrlo dobro znate...

Rodno mesto Aleksandre Prijović je Beli Manastir

Prijovićka kleči i plače pred Hrvatima: Vi vrlo dobro znate...

Ata Images

Rodno mesto Aleksandre Prijović je Beli Manastir. Odrastanja se rado seća, a oduvek je znala da će biti pevačica.

- Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao.

Pročitajte: Danas u luksuznoj vili na Bežaniji, a nekad... Pogledajte kako izgleda skromna kuća u kojoj je živela Aleksandra Prijović (FOTO)

Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, jako emotivno, veoma sam srećna - ispričala je pevačica koja je održala tri spektakularna koncerta u Rijeci u Hrvatskoj, a o atmosferi će se pričati danima.

Publika je uživala, a čule su se i ovacije - Prijo, mi te volimo, Prijo, mi te volimo - zbog čega su je obuzele emocije, pa je počela da plače.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Uvek je što se mene tiče malo reći hvala i nekada su reči suvišne, ali hvala vam za tri nezaboravne noći! I ovo ne kažem da bih od vas dobila aplauz, a uvek ću reći, vrlo dobro znate da ja danas ne bih bila ovde da nije vas - rekla je ona i plakala.

 

Komentari (0)

Loading