Celebrity News

Fotografije sa venčanja Čede Jovanovića pokazuju koliko su se promenili: Mlada kao grčka boginja, a on obučen kao za prodavnicu (FOTO)

Fotografije sa venčanja Čede Jovanovića ne prestaju da se komentarišu

Fotografije sa venčanja Čede Jovanovića pokazuju koliko su se promenili: Mlada kao grčka boginja, a on obučen kao za prodavnicu (FOTO)

Instagram

Političar Čedomir Jovanović već dve decenije uživa u braku sa Jelenom Jovanović, ćerkom uglednog beogradskog pedijatra. Njih dvoje važili su za jedan od najskladnijih parova, međutim kada je nedavno odjeknula vest da je među supružnicima došlo do ozbiljnijeg sukoba, mnogi su ostali iznenađeni. Ipak, partneri koji iz braka imaju četvoro dece uspeli su da prevaziđu sve izazove i nesuglasice, a da je ljubav među njima od početka, pa do danas neizmerna, svedoče i fotografije sa venčanja Čede Jovanovića kojih je u javnosti veoma malo.

Njihovoj ljubavi kumovala je supruga pokojnog premijera Srbije Zorana ĐinđićaRužica koja je u Jeleni prepoznala pravu ženu za Čedu još dok je ona bila samo devojčica,  a kako je došlo do njihovog poznanstva političar je detaljnije ispričao jednom prilikom u intervjuu za magazin "Azra":

Pročitajte: Novac čini čuda - Pogledajte jedinu fotografiju Čede Jovanovića i supruge sa početka zabavljanja, ona je druga žena

Instagram

 

- Jelenini roditelji bili su vrlo bliski sa Zoranom i Ružicom Đinđić. Kada je Jelena imala 13‒14 godina, Ružica je imala običaj da mi, kada se sretnemo, kaže da treba da je upoznam i da će ona za koju godinu biti super devojka. Govorila mi je: ‘Nemoj da gubiš vreme sa tim tvojim curama po Beogradu’. Jelena je osam godina mlađa od mene. Pre nego što je došlo do fatalnog susreta nekoliko puta smo se sreli u stranci, ništa posebno. Posle preuzimanja izbornog štaba Demokratske stranke odlučio sam da podmladim stranku, a među dve stotine mladića i devojaka, koji su popunili formular, nalazilo se i Jelenino ime - rekao je Čeda tada i dodao:

-Bili su mi zanimljivi njeni odgovori iz upitnika, pa sam pomislio da moram da razgovaram sa njom. Naravno, nisam joj posle tog sastanka predložio da izađemo, već sam povukao ‘obe ručne’ i rekao sebi: ‘Ovde nemoj da napraviš neku glupost’. Držali smo se na distanci sve do noći uoči 5. oktobra. Zoran i ja smo se razdvojili jer smo čuli da će nas te noći hapsiti, pa je on bio na jednoj lokaciji, a ja sam bio na drugoj, gde je bila i Jelena. Tada sam joj rekao: ‘Slušaj, ovo već traje predugo, a pošto sam, čini mi se, došao do kraja života koji sam živeo do sada, daj da uradim nešto što vredi, ako stvarno bude kraj.’ Od tog trenutka smo zajedno - ispričao je.

Pročitajte: Mašala! Čeda i Jelena OBJAVILI NAJLEPŠE VESTI! U dom Jovanovića STIŽE POJAČANJE: Političar na ivici suza (FOTO)

Instagram

 

Tih devedesetih, mlad, harizmatičan i zgodan političar je važio za velikog zavodnika, pa su se čak štampali i bedževi sa natpisom "Čedo, oženi me!" kojima su brojne devojke ukrašavale svoju garderobu, ali njegovo srce zarobila je samo jedna, Jelena sa kojom je 2003. stao na ludi kamen. Kako su mladenci izgledali tog posebnog dana i koliko su zapravo bili zaljubljeni imamo smo prilike da se uverimo putem starih uspomena, a u pitanju su fotografije sa venčanja Čede Jovanovića i njegove izabranice.

Pročitajte: RAZVOD - Posle prijave za nasilje, brak Čede Jovanovića više nema šanse! Ovo su svi detalji

Instagram

 

Mladoženja je odabrao veoma jednostavan outfit, na venčanju je nosio jednostavnu, svetloplavu majicu kratkih rukava kojoj je dozu elegancije davala kragna sa kopčanjem, dok je Jelena blistala u predivnoj beloj haljini sa otvorenim leđima, a stajling je začinila laticama belih ruža u kosi.

Njihovi osmesi na licima i nežni zagrljaji dovoljno govore koliko su se od prvog dana voleli, a političar se u javnosti nikada nije libio da istakne koliko je srećan što je baš Jelena ta koja mu je poklonila svoje srce.

Komentari (0)

Loading