Celebrity News

Kilibardino TAJNO VENČANJE! Ovo je jedina fotografija sa svadbe, venčanica je san snova! Svi joj čestitaju (FOTO)

Udala se Marija Kilibarda - bruje mediji

Kilibardino TAJNO VENČANJE! Ovo je jedina fotografija sa svadbe, venčanica je san snova! Svi joj čestitaju (FOTO)

Boško Karanović

Marija Kilibarda već nekoliko godina u srećnoj je emotivnoj vezi sa sinom glumice Ljilje Dragutinović, Banetom Vučelićem. U njemu je, kako je svojevremeno za Story otkrila, pronašla prijatelja, ljubavnika, osobu od poverenja i podrške, kompletnog muškarca o kakvom je oduvek sanjala, a to na koji način je voditeljka pristupila novoj vezi i odnosu sa izabranikom vodilo je ka samo jednom - braku. Više od godinu dana u štampi i portalima nagađa se o datumu veridbe i venčanju, a u par navrata spekulisalo se i da je svadbeno veselje već održano daleko od pogleda radoznalih fotoreportera. Udala se Marija Kilibarda vest je koja je mnoge obradovala, nažalost voditeljka je tada sve to demantovala sa obrazloženjem da se ona i Bane nikada nisu ni verili.

Pročitajte: Vratila se u Beograd i NISU IZDRŽALI da se ne vide: Fotografija tajnog susreta sa prvom ženom Vojina Ćetkovića SLOMIĆE SRCE Slobodi

Instagram

 

Uprkos Kilibardinom pokušaju da kolegama pojasni stanje stvari nastavilo se sa prognozama njene i Banetove budućnosti, a kako i ne bi kada su predivan par, trenutno možda i najlepši na javnoj sceni. U očima im se vide iskrice i sjaj, a crvenilo na licu kada god ih neko pita da kažu par reči o svom odnosu. Mada je prošlo tri godine od početka zabavljanja još uvek su ludo zaljubljeni jedno u drugo, uživaju u zajedničkim večerima, druženju s prijateljima, putovanjima, a nije tajna da uveliko i žive zajedno.

Pročitajte: Lagan i brz posni ručak sa tikvicama po receptu Marije Kilibarde koji ćete isprobati već danas (VIDEO)

 

 

Početak života pod istim krovom za mnoge ima isto značenje kao da je Marija stala na ludi kamen, uprkos tome svi se i dalje nadaju svadbi i velikom veselju i tome da će u medijima na naslovnoj strani lifestyle magazina videti voditeljkino nasmejano lice dok pozira kraj izabranika a ispod njih velikim slovima UDALA SE MARIJA KILIBARDA.

Pročitajte: Rekla je KRAJ! Marija Kilibarda odjednom donela drastičnu odluku i priznala: Svaki rastanak boli

Instagram

 

Nema mnogo razloga da se baš ovaj scenario ne dogodi, sve u Marijinoj vezi vodi ka tome. Roditelje, braću, sestre zaljubljeni par jedno drugome je upoznao, svi se lepo slažu, odlaze na zajedničke izlete, a nije tajna da Ljilja Dragutinović obožava voditeljku i jedva čeka da se njen naslednik kraj njen skrasi.

Pročitajte: Od nje je nasledila visinu, lepotu i stil: Evo zašto su sinoć svi gledali u majku Marije Kilibarde FOTO

Boško Karanović

 

Svi su sigurni da će se to u nekom narednom momentu dogoditi, u međuvremenu Marija je sa pratiocima na Instagramu podelila informaciju da joj se sestra udala. Fotografijom mlade ona je sve o tom važnom događaju obavestila, pa ispod napisala par reči.

- Kupila sebi lepo minđušice, udala se i onda nam tek javila. Tipična Kilibarda. Pardon, Kosanovićka.

Pročitajte: Dom Marije Kilibarde san je svake moderne žene, kuhinja će vas posebno oduševiti (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading