Celebrity News

Vesnu Dedić ostavio dečko! U suzama priznala: Više nema ko da me teši...(FOTO)

Raskid Vesne Dedić i Dejana Antonića mnogi su predviđali

Vesnu Dedić ostavio dečko! U suzama priznala: Više nema ko da me teši...(FOTO)

Mirko Tabašević

Raskid Vesne Dedić i Dejana Antonića nešto je što se od prvog dana emotivne veze voditeljke i doktora prognozira. Razlog bi se mogao videti u činjenici da su brojni fanovi navikli da Vesnu viđaju samu, navikli su na njen šarm, osmeh i priče razvedene žene i samohrane majke, uživali su da te i mnoge druge detalje njene privatnosti pronalaze u redovima njenih romana, a sada je neko drugi zaposeo njeno srce, a mnogi su primetili i da ju je nova ljubav promenila.

Pročitajte: Dobro veče, BIVŠA DRUGARICE! Evo kako je protekao prvi susret Sanje Marinković i Vesne Dedić posle dve godine (FOTO)

Instagram

 

Uprkos raznim predviđanjima romansa književnice sa zgodnim i bogatim doktorom za sada ide svojim tokom. Jedno drugome su upoznali porodice, Dejan je imao priliku da se nađe u društvu Vesnine ćerke Lenke i čini se da je zadovoljio njene kriterijume. S druge strane, voditeljka je uspela da svojim šarmom osvoji sve drage ljude zgodnog doktora, a  prosto je milina gledati ih kada su zajedno.

Pročitajte: Prva slika posle ESTETSKOG ZAHVATA: Vesna Dedić uslikana na klinici, pogledajte kako njeno LICE sada izgleda i koliko toga je menjala

Instagram

 

Zaljubljeni par dosta putuje zajedno, obilazi egzotične destinacije, uživa u novoj šansi za ljubav i na to niko nema niti jednu jedinu primedbu. Naprotiv, svi pozdravljaju hrabrost emotivnih partnera da u zrelim godinama ponovo zavole i potpuno se prepuste najdivnijem osećaju.

Pročitajte: Novi dečko Vesne Dedić slavi rođendan, ona se TOPI u njegovom zagrljaju: Objavila fotografiju, baš su PRELEP PAR

Instagram

 

Obožava Vesna Dejana, obožava i on nju, a ako se ta činjenica, činjenica da među ljubavnicima postoje jake, gotovo neraskidive emocije uporedi sa današnjom objavom voditeljke ne čudi što su njeni fanovi ostali pomalo zbunjeni.

Pročitajte: Lenka, ljubavi moja: Vesna Dedić ogolila dušu, nikada nije bila ovoliko emotivna (video)

La Lanna

 

Naime, Vesna je sa pratiocima podelila fotografiju na kojoj sedi u uglu sobe, dok u opisu stoji: " Više nemam nikog da me teši ako me ti razočaraš". Svi se pitaju da li se to zaista kako se i predviđalo dogodio raskid Vesne Dedić i Dejana Antonića ili je pak ovo samo još jedan citat u nizu uz njene nove knjige. Šta god da je u pitanju vreme će pokazati, a verovatno će se i Vesna oglasiti i sve pojasniti.

Pročitajte: Ovde živi Vesna Dedić: Stan na Voždovcu uredila je po svojoj meri, ljupka terasa je san svakog kreativca FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading