Celebrity News

Dok se Anđelina i Dženifer gledaju preko nišana, glumac Bred Pit uživa u novoj ljubavi! (foto)

Dok se Anđelina i Dženifer gledaju preko nišana, glumac Bred Pit uživa u novoj ljubavi! (foto)

Glumac Bred Pit uhvaćen je s Alajom Šokat u jednom sasvim neobičnom izlasku. Ove slike stale su na kraj nagađanju da li je dvadeset šest godina mlađa glumica samo njegova prijateljica...

Glumac Bred Pit i Alaja fotografisani su kako opet provode vreme zajedno u nimalo glamuroznom okruženju, na šta su oboje navikli i što im definitivno više ne prija. Novi ljubavni plamen glumačkog para, ne mogu više da sakriju vezu, ljubavna oaza u jeftinom restoranu.

Samo jedan dan nakon što su zajedno uživali u muzičkom nastupu fotografisani su u hamburgerdžinici poznatog američkog lanca "In-N-Out". Iako je glumac Bred Pit  uslikan otpozadi, isti šešir, kao i duksericu imao je veče pre toga, kada su primećeni na muzičkom nastupu grupe "Thundercat" .

NE PROPUSTITE:
Bred Pit NIKADA ISKRENIJI: Šta mu je pomoglo da prebrodi razvod?

Glumac Bred Pit u tajnosti srećan u novoj ljubavi!? 

U poslednje vreme više puta su bili nasamo u izlasku. U oktobru prošle godine zajedno su otišli na "Šou komedije". Mesec dana posle toga objavljena je vest da je par bio u jednoj popularnoj umetničkoj galeriji. 

- Samo su povezani ljubavlju prema umetnosti - tvrdili su tada njihovi poznanici.

- Bred Pit je fan njenog rada. Ona je velika faca na umetničkoj sceni Los Anđelesa. Bred je nakon razvoda od Anđeline počeo da se druži sa zanimljivim ljudima iz umetničkih krugova. Tako je došlo do njihovog zbližavanja. On ne priča mnogo o svojoj ljubavi prema umetnosti, ali je to bitan deo njegovog života - otkrio je njegov prijatelj.

Alaja, osim što se takođe bavi glumom, a od učešća u poznatoj američkoj seriji "Arrested Development" stekla je i bogatstvo od četiri miliona dolara, poznata je po apstraktnim slikama koje stvara. Ćerka arapskog producenta i domaćice počela je da se bavi glumom kao desetogodišnjakinja, zahvaljujući očevim vezama u filmskoj industriji.

NE PROPUSTITE:
Svi detalji večere: Bred Pit novu devojku upoznao sa roditeljima

Bred Pit - Nije raspoložen za nove ljubavi!

Nakon što se rastao od Anđeline 2016, Bred Pit nije bio raspoložen da otpočinje emotivne veze. Fokus je stavio na decu i karijeru. S bivšom suprugom uspeo je da napravi dogovor oko dece i osvojio je Oskara, kao i mnoštvo drugih nagrada za rolu u filmu Kventina Tarantina.  Svi uspesi koje je ostvario dali su čuvenom glumcu polet za novu vezu koju ne može da sakrije.

Sreću je našao s devojkom iz alternativnih holivudskih krugova koja mu veoma prija zbog svog pomalo avangardnog načina života.  U isto vreme kad i fotografije para u restoranu brze hrane, pojavile su se tvrdnje Anđelininih prijatelja da glumac od javnosti krije vezu s mlađom koleginicom.

Naime, Džolijeva ne opravdava njegovu romansu zbog razlike u godinama, kao i činjenice da bi Pitova nova veza mogla da smeta njihovoj deci a neka od njih već izvesno vreme prolaze kroz zdravstvene probleme.

NE PROPUSTITE:
Svadbeno veselje u junu? Bred Pit i Dženifer Aniston staju pred oltar

Komentari (0)

Loading