Celebrity News

Haljina Nataše Ninković koja je oduševila srpsku javnost (foto)

Haljina Nataše Ninković koja je oduševila srpsku javnost (foto)

Na sinoćnoj premijeri filma “Ajvar”, koja je održana u Kombank dvorani, pojavio se veliki broj umetnika koji su došli da podrže svoje kolege Sergeja Trifunovića i Natašu Ninković kao i sve koji su radili na ovom projektu

Nataša Ninković pojavila se se sinoć na crvenom tepihu i zablistala poput svetske dive...

Osim prelepog osmeha, po kom je prepoznatljiva, glumica Nataša Ninković ponela je crnu haljinu maksi dužine koja je laskala njenoj figuri, a čipkani rukavi dali su njenom izdanju dozu seksepila i sofisticiranosti.

O ovom projektu i svojoj ulozi nedavno je rekla sledeće:

– Vida ima ceo jedan svet sakriven u sebi. Sve to kaže je na neki način manje bitno od onog što zadržava u sebi. Njen lik traži neki decentan i suptilan rad. Vukla sam sve iz tog njenog zakopčanog sveta – kaže Nataša za “Kurir” i nastavilja o glavnim akterima pomenutog ostvarenja između kojih ljubav više ne postoji.

– Partneri nekad nemaju snage da ozvuče problem, a kod Vide je baš to problem. Ona ne zna šta će sa svojim životom i čini joj se da je bolje s takvim problemom u paru nego da ostane sama s nekom istinom – dodaje Nataša Ninković koja je zatim progovorila o svom braku.

Pored nje, na red carpetu pojvao se i veliki broj poznatih ličnosti a ko je sve upriličio ovaj događaj pogledajte u našoj dobro, poznatoj galeriji...

Podsetimo se...

Nataša je 23 godine u braku sa biznismenom Nenadom Šarencem, sa kojim ima dvojicu sinova – blizance Mateju i Luku.