Celebrity News

NE DOZVOLJAVA da je fotografišu: Evo šta je JAKO ZASMETALO splićanskoj divi (video)

NE DOZVOLJAVA da je fotografišu: Evo šta je JAKO ZASMETALO splićanskoj divi (video)

Pevačica Severina Kojić pojavila se na premijeri filma "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" koja je posle premijere u Zagrebu održana u Beogradu u sastavnom delu filmskog festivala "Fest".

Severina ima manju ulogu u ovom ostvaranjenju iz sveta kinematografije, a kada se pojavila na crvenom tepihu napravila je manji incident.

Naime, inače se podrazumeva da predstavnici medija fotografišu i rade intervjue sa javnim ličnostima, ali Severina je ovoga puta imala posebne zahteve.

Čim je stigla na crveni tepih usledili su blicevi, a potom je otpočeo intervju za jednu televiziju koji je pevačica prekinula. Njoj je zasmetalo to što je fotograf slika, te je zamolila da prestane. U tom momentu svi su ostali u šoku, posle nekoliko minuta, paparaco je uradio istu stvar, a Seve je odlučila da više ne dozvoli da je slikaju dok govori.

Ali tu nije kraj, reporterki televizije "Prva" pre početka snimanja postavila je pitanje da li na kameri imaju svetlo, jer u tom slučaju sagovornik se mnogo lepše slika. Kada je dobila potvrdan odgovor pristala je da urade intervju.

Pogledajte:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs) on Mar 4, 2019 at 1:18pm PST