Celebrity News

Šukru Ozildiz: Da li će on skinuti Buraka sa trona najpoželjnijeg muškarca?

Šukru Ozildiz: Da li će on skinuti Buraka sa trona najpoželjnijeg muškarca?

Turski zavodnik Burak Ozčivit dobio je opasnu konkurenciju, a stigla je "u obliku" njegovog kolege Šukrua Ozildiza.

Šukru, kog domaća poblika zna iz hit melodrame "Zavet", već je sada stekao titulu seks-simbola i njegova popularnost polako seže i van granica Turske, a preti da skine sa trona jednog od najpoželjnijih muškarca na sveta, Buraka.

Fanovi na društvenim mrežama već su ludi za Šukruom koji samo na Instagramu ima više od milion pratioca, a ovaj zavodnik često se nalazi i na samom vrhu top-lista najbolje obučenih muškaraca u Turskoj. Međutim, on sebe i dalje doživljava kao sasvim običnog mladića koji je dobio priliku da ostvari dečačke snove.

- Prati me taj epitet lepotana. Mnogi veruju da lepi i zgodni muškarci sve dobijaju na dlanu, a to nije istina. Oni ne shvataju koliko je teško izdići se iznad toga da si samo lepo lice i izboriti se za to da te neko vidi kao inteligentno biće koje može da ponudi nešto više -  rekao je Ozildiz nedavno, a prenele novosti.rs. On je dodao da sebe ne doživljava kao zvezdu, uprkos slavi koju je do sada stekao.

- I dalje pocrvenim kada ljudi žele da se fotografišu sa mnom. Ponekad i zaboravim da sam pod lupom javnosti, jer sam nastavio da živim kao Šukru, a gluma je samo nadogradnja na ono što sam nekada bio - kaže on.

Osim izgleda Šukru dobija sve pohvali i za to kako radi svoj posao, pa ga već sada nazivaju jednim od najtalentovanijih turskih glumaca.

Nažalost mnogobrojnih pripadnica lepšeg pola Ozildizovo srce skoro godinu dana pripada stilistkinji Rabij Jaman. Par već planira venčanje koje bi trebalo da se održi sledeće leto.

Објава коју дели Rabia YAMAN (@rabiaymn) дана 11. Јул 2017. у 6:23 PDT