Horoskop

Nedeljni horoskop do 17. decembra: Kod Blizanca se očekuje promenjiva ljubavna klima, a evo koji znak će jednim potezom zapečatiti sudbinu

Nedeljni horoskop do 17. decembra 2023. godine upućuje na šanse koje ne treba propustiti

Nedeljni horoskop do 17. decembra: Kod Blizanca se očekuje promenjiva ljubavna klima, a evo koji znak će jednim potezom zapečatiti sudbinu

Nedeljni horoskop do 17. decembra 2023. godine

Ovan: 

Posao: Na talasu dobre energije i izraženog radnog morala, najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Ovna, trebalo bi da obavljaju profesionalne aktivnosti i tokom ove sedmice. Imaćete  priliku da unesete  promene u dosadašnji način rada, da nametnete svoja rešenja, sugerišete neposrednim rukovodiocima kako da ubrzaju neke procese. Stanje u vašem poslovnom okruženju  će se poboljšati, ulazite u fazu rešavanja i završetaka zaostalih obaveza. Generalno ste u dobrom  poslovnom periodu, što će se odražavati i na vašu komunikaciju sa okolinom. Sve u svemu na kraju ove sedmice bićete zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Kod zauzetih Ovnova nastavlja se nepovoljan period za partnerske odnose. Morate u komunikaciju uneti  više samokontrole i izbeći konflikte koji mogu da prerastu u ozbiljnije sukobe.  Sve će se nakupiti, pa ćete osećati vrlo jak pritisak na sebe i nećete biti  vi prva strana koja pruža ruku pomirenja. Učinite sve što je do vas da se suzdržite od ljubomornih komentara i scena pre svega. Slobodni bi mogli da upoznaju novu zanimljivu osobu koja je na neki način vezana za inostranstvo ili putovanja. U svakom slučaju opuštena sedmica je pred vama za izlaske, druženja.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče tokom ove sedmice moguće su glavobolje, problemi sa krvnim pritiskom i osetljivost grla.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Relativno mirna radna sedmica nalazi se pred Bikovima, ili bi većina želela tako da bude. To naravno ne znači da se povremena iskakanja iz mirnog tempa neće događati, bez obzira na vaše želje. Zbog toga je važno budete pripravni za takve mini profesionalne neočekivane udare, odnosno da svojim ponašanjem koliko toliko ispratite tu vrstu iskušenja. A jedno od njih moglo bi da vas sačeka na polju finansija, stoga potražite savet na polju ulaganja, jer možete napraviti grešku ili uložiti novac u neku pogrešnu investiciju, iz tog razloga ne srljajte bez potrebe dok ne sve činioce ne sagledate iz pravih  uglova.

Ljubav: Približno slične tokove najvažnijih dešavanja u ovoj sedmici, Bikovi mogu očekivati i na polju ljubavi. Delovanje iz drugog plana, bez svesnog ličnog talasanja, trebalo bi da bude osnovna preokupacija većine predstavnika ovog znaka. Potrebno je  da budete veoma strpljivi i da svoje zaključke proverite iz nekoliko različitih uglova. Šta god da pokušate da izdefinišete, teško je da će uspeti. Slobodni, novih poznanstava može bit ii tokom ove sedmice, samo je pitanje koliko će vam ove prilike biti zanimljive za nešto ozbiljnije priče. Oni koji vole i uživaju u flertu, imaće dosta prilika.

Zdravlje: Izbegavajte veće napore, zadimljene prostorije, pazite na ishranu i više se krećite.



Blizanci

Posao: Posmatrano iz ugla radne energije i motivacije pred Blizancima se nalazi jedna od uspešnijih sedmica za bezmalo sva profesionalna angažovanja. Praktično ništa ne bi trebalo da vam pada teško, bilo da je reč o već isplaniranim aktivnostima, ili da se pojave dodatne obaveze, biće energije sasvim dovoljno za sve. Slede vam uspešni dogovori tokom ovog perioda,kao i komunikacija sa osobama koje bi mogle biti od značaja za vas, ali će sam početak posla, njegova realizacija, biti još neizvesnog datuma.

Ljubav: Promenljiva ljubavna klima vladaće kod zauzetih predstavnika ovog sazvežđa. Moguće su sumnje u vašu vernost, a samim tim i komplikacije. Iako mislite da je malo stavljanje pod tepih neizbežno, ne savetuje se. To u ovom trenutku može da pokrene lavinu loših događaja i da vas udalji od partnera na duži period. Distanca je već prisutna i bilo bi dobro da se zadržite na tom nivou. Slobodni, privlačite pažnju suprotnog pola, ali sve je to nekako slabo, nedefinisano.

Zdravlje: Iako u najavi nema ozbiljnijih upozorenja sa zdravstvenom problematikom, ipak obratite pažnju, moguće su alergijske reakcije na spoljne faktore.

Nedeljni horoskop do 17. decembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Astrološki aspekti nagoveštavaju odličnu radnu sedmicu za većinu osoba rođenih u znaku Raka. Bilo da je reč o povećanom obimu profesionalnih obaveza, ili da su u pitanju neki zaostali poslovi iz prethodnog perioda, Rakovima će sve ići od ruke. Uspećete da završite sa svim poslovnim obavezama, pa i da pokrenete neke nove projekte, dogovore ili saradnje. Neke vaše ideje ili kreativna rešenja mogu se dopasti nadređenima i bićete dodatno motivisani i nagrađeni. Samo napred.

Ljubav: Malo zbog objektivnih okolnosti a nešto više zbog sopstvenog (ne)svesnog ponašanja, tipični Rakovi bi mogli da prespavaju ovu sedmicu, bar što se tiče ljubavnih dešavanja i bar kod onih zauzetih. Za očekivati je da neki zaista zatvore svoj ljubavni rakovski oklop i sva zbivanja posmatraju onako nezainteresovano sa strane, jer inače imaju preča posla i veće brige. Vi i partner, oboje imate osećaj da nevidljivi zid stoji između vas. Slobodni će pak uživati u muvanju na poslu, ili pak u neobaveznim druženjima i izlascima i biće im lepo.

Zdravlje: Pokušajte da smanjite  fizičko opterećenje i rasipanje energije, povećajte  odmor, relaksaciju uz dovoljnu količinu sna.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav

Posao: Ova radna sedmica biće dosta napeta i nepovoljna za većinu tipičnih Lavova, stoga oprez neće biti na odmet. Naime, jaka opozicija čeka iza prvog ćoška da napravite grešku i krene u ofanzivu, a ništa manje neće biti značajno da povedete računa o regulisanju ličnih obaveza prema institucijama, odnosno o formalnostima i raznoj dokumentaciji. Možete u nekim situacijama požuriti, a to može dovesti do grešaka ili do toga da dođete u sukob sa onima sa kojima sarađujete. Teško je da ćete bilo šta sada moći da promenite ili da izvedete na brzinu, pa odustanite od ovakvog modela ponašanja. Ne nervirajte se ukoliko stvari ne idu onako kako ste zamislili, budite fleksibilni i spremni da uhvatite korak sa mnogobrojnim dešavanjima.

Ljubav: Ni na ljubavnom planu posebno onih Lavova u vezama neće biti sjajno. Distanca je već prisutna i bilo bi dobro da se zadržite na tom nivou. Razmislite dobro pre nego što se upletete u nešto što će posle biti zaista jako teško kontrolisati. Slobodni Lavovi, šanse za zaljubljivanje i novi ljubavni početak su tu.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče tokom

Devica

Posao: Vrlo dobra radna sedmica u najavi očekuje većinu pripadnika astrološkog znaka Device. Održavanje tempa i načina rada već započetih profesionalnih obaveza, sa akcentom na kontrolisanom prihvatanju novih ideja i neophodnih minimalnih promena, biće najverovatnije najzastupljeniji scenario. Nadređeni će biti zadovoljni novim tokovima kretanja poslovnih procesa, vi se trudite da vam ništa ne promakne, da sve držite pod kontrolom. Pokušajte da iskontrolišete ceo proces i sve saradnike, i na taj način onemogućite mogućnost bilo kakvih propusta i grešaka koji su sada mogući.

Ljubav: Kod zauzetih predstavnika Devica, posao i putovanja će vas i dalje odvlačiti od partnera, zbog čega se može osećati zapostavljeno ali i nepoverljivo. Morate uložiti malo više energije, i to pozitivne naravno, da sačuvate stabilnost i odagnate sumnje. Slobodne Device su pune strasti i dobre energije, jer su očarane novom simpatijom i sve nagoveštava ulazak  u vezu. Samo budite strpljivi.

Zdravlje: Iskoristite ovu sedmicu da iskontrolišete kardiovaskularni sistem, naročito pratite krvni pritisak može biti naglih skokova.

Nedeljni horoskop do 17. decembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: Sva potencijalna dešavanja u polju profesionalnih aktivnosti, tokom ove radne sedmice kod osoba rođenih u sazvežđu Vage biće ispunjena pozitivnom energijom i  pozitivnim rezultatima. Više kreativnih ideja, koje već duži period čekaju na pravi trenutak za realizaciju, realno je da pokuljaju iz glave tipičnih Vaga. Hrabro napred, samo se nemojte previše nervirati ukoliko naiđu situacija – dve u kojima će biti neophodno sačekati i ponoviti neke trivijalne poteze. Sve u svemu pred vama je dobar period da se istaknete i pokažete svoje pre svega kreativne kvalitete.

Ljubav: Praktično svih sedam dana ovog perioda donosi povoljnu astrološku klimu za dešavanja u sferi ljubavi kod najtipičnijih pripadnika znaka Vage. Ono što vam je sada zaista potrebno jeste komunikacija sa partnerom, ali nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više biste trebali da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu. Ipak za nijansu povoljniji period čeka slobodnjake i sve one koji su spremni za akcije bez velikih ciljeva i očekivanja. Lagana priča uz šarmantnu dozu koketiranja tako tipičnu za Vage, biće na ljubavnom meniju, a vreme će pokazati ostalo.

Zdravlje: Iako nema razloga za veću brigu u sferi zdravlja, Vagama se preporučuje jačanje imuniteta. Moguće su i manje reumatske tegobe i kostobolja.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Ništa bitno novo u ovoj sedmici, nije realno očekivati na profesionalnom planu kod većine Škorpija. Manji problem predstavljaće doza rasipanja energije, a znatno ozbiljnije valja shvatiti povremeno slabiji fokus i koncentraciju. Za manje problema te vrste nemojte raditi više stvari u isto vreme i podelite obaveze na najmanje nekoliko etapa.  Mnogo toga vas muči i opterećuje, a to će se odražavati na vašu efikasnost i posvećenost.

Ljubav: Zauzete Škorpije, iskušenja koja nagoveštavaju ljubavni aspekti za ovaj period nisu nimalo naivna i zahtevaće dosta napora i fleksibilnosti da sledeći vikend dočekate sa minimalnom kolateralnom štetom. Nesuglasicama i nerazumevanjem u partnerskim odnosima, čini se nema kraja.  Slobodne Škorpije, raspoložene ste za flert i neobavezna ćaskanja i to sa više zainteresovanih osoba. Uživajte.

Zdravlje: Zdravlje solidno, budite fizički aktivni, više se krećite i većih tegoba ne bi trebalo da bude.

Strelac

Posao: Povećano profesionalno angažovanje iz prethodnog perioda Strelčevi bi trebalo da pokušaju preneti na ovu sedmicu. Neće ići sve baš glatko, posebno na polju komunikacije, pojedinci će sporo prihvatati vaš način rada, pogotovo  osobe koje nemaju dovoljno strpljenja da vas saslušaju. Oni će želeti uporno da  rade stvari na svoj način koji može biti i prevaziđen. Imaćete dovoljno energije da sve to dovedete u red i nametnete sebe i svoje stavove.  Tokom ovog perioda  bićete u prilici da sagledate  i neke propuste iz prethodnog perioda i potrudite se da ih ispravite. Uz dosta uložene energije i povremenih usporavanja trebalo bi da sve poslovne ciljeve ipak realizujete uspešno.

Ljubav: Tokom svih sedam dana perioda za očekivati je da budete aktivni, ali i da vam život nudi više interesantnih susreta i prilika za nove kontakte na polju ljubavnih relacija. Za većinu pripadnika ovog sazvežđa to će biti izuzetno dobra osnova za uživanje, ali i za bar jednu bitnu promenu, naravno ukoliko se to uklapa u vašu viziju budućeg ljubavnog života. Promenićete ustaljenu svakodnevicu, što vam daje divne mogućnosti da se sa partnerom u narednom periodu više povežete.

Zdravlje: U ovoj sedmici Strelčevi bi valjalo da obrate pažnju na pojačan stres i napetost koji im može doneti povremene glavobolje i nesanicu.

Jarac

Posao: Onako kako bi Jarčevi želeli, odnosni kako bi njima najviše odgovaralo na polju profesionalnih aktivnosti u ovoj sedmici, najverovatnije neće biti. Želite da napravite neku krupniju promenu i konstantno ćete razmišljati o tome.  Biće vam teško vam uhvatite vremenske koordinate svih ugovorenih obaveza i na osnovu toga odredite prioritete. Drugim rečima – bez obzira na realnost planova i postavljenih ciljeva, za očekivati je da se nekoliko bitnih parametara menja u hodu i da se najtipičniji predstavnici ovog znaka suoče sa neophodnim prilagođavanjem novonastalim okolnostima. Vreme radi za vas, pa bez obzira na moguća nerviranja zbog (ne)logičnih izmena, sve kockice dolaze na svoje mesto i sve ćete rešiti na najbolji način. Odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima biće korektniji nego inače.

Ljubav: Ako je bilo određenih razloga da sumnjate u ispravnost donetih odluka u sferi ljubavnog života, onda bi ovih sedam dana to trebalo da otklone. Naime, vrlo je velika verovatnoća da se bezmalo sve kockice vašeg  ljubavnog mozaika konačno uklope baš onako kako vama odgovara i da konačno okrenete list na drugu stranu. Bićete prijatno raspoloženi, bez tenzije i u dobrim odnosima kako sa partnerom tako i sa okolinom.  Slobodni bi mogli da ulete u neku strasnu avanturu, pod uslovom da im to odgovara.

Zdravlje: Uobičajeno osetljive tačke i već poznata upozorenja očekuju Jarčeve tokom ove sedmice na polju zdravstvene problematike. Mogući su bolovi u kičmi i zglobovima i neće vam biti baš lako da obavljate sve vaše aktivnosti.

Vodolija

Posao: Evo jedne radne sedmice u kojoj bi većina aktivnosti najtipičnijih Vodolija na polju profesionalnog angažovanja, mogla da donese uspeh i više razloga za zadovoljstvo. Osnovni preduslov za to je da na pravi, što realniji način odredite prioritete, a onda shodno tome tako se postavite i odrađujete poslovne obaveze. Prilagodite se trenutnim okolnostima, budite mudri, racionalni i praktični  i kroz ovaj period ćete proći veoma uspešno. Možete ostvariti  poprilično  pomake na bolje i u finansijskoj sferi. Krajem sedmice eventualno obratite pažnju, mogući su nešto lošiji odnosi sa nadređenima, koji će od vas zahtevati da promenite pristup obavezama ili svoj način rada.

Ljubav: Pred zauzetim predstavnicima ovog sazvežđa je jedna opuštena i mirna ljubavna sedmica. Bavićete se uglavnom nekim planovima vezanim za uređenje doma, i provoditi više vremena sa zajedničkim prijateljima, što će vam prijati. Imaćete dovoljno vremena i razloga da se opustite i uživate u svim onim aktivnostima koje oboje volite. Pred slobodnim Vodolijama je još širi front delovanja. Bilo da želite samo zabavu ili prolaznu avanturu, ili ste pak ozbiljno zainteresovani za nekog, sve opcije su u igri, a od vaših trenutnih želja i raspoloženja sve zavisi. U svakom slučaju biće vam lepo i uzbudljivo.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost što se zdravlja tiče tokom ove sedmice. Bićete u dobroj fizičkoj kondiciji i dobro raspoloženi.


Ribe

Posao: Pred većinom osoba rođenim u astrološkom znaku Riba nalazi se naporna radna sedmica. Naime, obaveza može biti više nego ikada na jednoj strani, a na drugoj kolebljiv i nešto niži nivo energije zahtevaće maksimalno dobru organizaciju i racionalno korišćenje psihofizičkih resursa. Mogući su problemi sa papirima, a moguće je i odlaganje nekih poslova, ali na kraće vremenske rokove. Ni osobe sa kojima budete dolazili u kontakt neće biti u potpunosti otvorene i iskrene i ne oslanjajte se na njihova obećanja.  Ekstra poslovi i dodatno angažovanje nije preporučljivo, jedino ako baš nešto mora, ali u toj situaciji bitno je da se reorganizujete i odredite drugačije prioritete. Suštinski nema razloga za veliku brigu, ali biće podosta okolnosti da se manje ili više nervirate.

Ljubav: Astrološka klima na ljubavnom nebu zauzetih Riba tokom ove sedmice doneće dosta promene pravaca, neočekivanih zapleta ali i raspleta, postojećih partnerskih relacija. Dakle, za sve one pripadnike ovog sazvežđa koji već imaju nešto što je vredno pažnje i brige za očuvanjem, ljubavni vetrovi najavljuju dosta nestabilnosti i ukazuju na potrebu za strpljenjem prilikom partnerske komunikacije. Nemojte dopustiti da bilo šta previše trpite, ali ni prebacivanje loptice tereta na drugu stranu, nije poželjno. Slobodne Ribe biće u kud i kamo boljoj poziciji da se kroz izlaske, druženja, i nova poznanstva pre svega dobro zabave i opuste, a to je ono što im sada vrlo odgovara.

Zdravlje: Što se zdravstvenog segmenta tiče povedite računa o ishrani i respiratornim organima i jačajte imunitet.

Nedeljni horoskop do 17. decembra preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading