Lepota

NAJLEPŠE SRPKINJE IMAJU VELIKU BEAUTY TAJNU i sad su je otkrile svima: NIKO NIKAD ne bi rekao da je OVO NJIHOVA OMILJENA NAVIKA!

NAJLEPŠE SRPKINJE IMAJU VELIKU BEAUTY TAJNU i sad su je otkrile svima: NIKO NIKAD ne bi rekao da je OVO NJIHOVA OMILJENA NAVIKA!

story

Masterclass najboljeg srpskog šminkera Dušana Lazića Laze okupio je brojne poznate dame sa naše estrade a tim povodom ekipa portala Žena Blic proćaskala je sa njima, te su u opuštenom razgovoru saznali bez kog kozmetičkog preparata ove lepotice ne mogu da zamisle dan.

Najviše nas je iznenadilo saznanje da se nijedna od njih praktično nikad ne šminka osim kada to nastupi i gostovanja ne zahtevaju.

Na pitanje koliko često izlaze u javnost bez makeupa, kao i šta nose u svom malom kozmetičkom neseseru, lepotice su rekle sledeće:

Marina Tadić istakla je da joj se često dešava da iz kuće izlazi bez šminke, a činjenica koja je zapanjila sve je da ova prelepa pevačica i na nastup ode bez kompletnog makeup tretmana.

Marina Visković mnoge je iznenadila priznanjem da iz svog doma uvek izlazi nenašminkana i da u neseseru nosi samo toniranu dnevnu kremu, dok je Edita Aradinović koja važi zajednu od seksepilnijih dama javne scene, rekla da je bez šminke non-stop jer je više sportski tip žene a da u svom neseseru uglavnom nosi dobre i kvalitetne kreme.

Milica Todorović istakla da u svojoj kozmetičkoj torbici nosi labelo za usta a dobro poznata voditeljka Dajana Paunović prokomentarisala je da se šminka samo kada posao to zahteva.

I pored toga što uvek izgledaju sjajno i što su njihova lica i te kako televizična u jednom su bile složne... Na pitanje koji je njihov beauty savet, svaka je odgovorila da se uvek vodi principom manje je više, kao što je to običaj i u modnom svetu. Dajana Paunović istakla je da je ključ biti dobro naspavan, jer je san najbolja hrana za ceo organizam.