Lifestyle

Ne, on ne živi životom popularnog glumca! Zavirite u dom Milana Kalinića i njegove porodice, ništa nije kao što izgleda na TV-u (FOTO)

Dom Milana Kalinića nestvarno je lep i prostran

Ne, on ne živi životom popularnog glumca! Zavirite u dom Milana Kalinića i njegove porodice, ništa nije kao što izgleda na TV-u (FOTO)

Da se od popularnosti ne živi, već samo od teškog i zahtevnog rada dokaz je Milan Kalinić. Glumac, koji se proslavio u komedijama, a prethodno kao voditelj emisije "Leteći start", stalno pronalazi način da zaradi više i tako obezbedi bolji život sebi i svojoj deci. Popularnost kao pojava ga ne zanima, smatra je proizvodom toga što je kroz projekte zastupljen u javnosti, te nastoji da iz toga izvuče najbolje što može. U poslednje vreme Milana gledamo više kroz voditeljske angažmane. Vodi emisije "Preživeli" i "Ko je prvi", dok uporedo on nastavlja da radi u pozorištu. Par naslova Kalinić ima što je sasvim dovoljno da sa porodicom živi lepo, a bilo je dovoljno čak i kada je poželeo sa suprugom Sandrom da pazari porodičnu nerketninu i opremi je. Dom Milana Kalinića svedoči tome kako zapravo glumac i voditelj živi.

Pročitajte: Mladina venčanica i detalj na glavi bili su smeli čak i za to vreme: Pogledajte kako su Sandra i Milan Kalinić izgledali na venčanju (FOTO)

Jovana Bojkovic

 

Stan je izuzetno veliki i prostran, projektovan i opremljen po principu open koncepta. U jednoj vezanoj prostoriji smešteni su dnevni boravak, trpezarij i kunja, a ima dovoljno mesta da glumac sa decom radi fiskulturu. Poslednji snimak koji je on objavio na Instagramu najbolje svedoči tome kako on provodi vreme sa svojim naslednicima, a u prvi plan osim toga koliko je ćerka voditelja lepa i zgodna, dospeo je dom Milana Kalinića.

Pročitajte: Šta bi ovo? Supruga Milana Kalinića posle godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu (FOTO)

 

 

Na osnovu par kadrova dalo se zaključiti da su glumac i njegova emotivna izabranica insistirali na svetlim bojama. Zidovi i celokupan nameštaj kako u dnevnoj sobi, trepzariji i kuhinij bele su boje. Središnji deo te najveće prostorije u kući zauzima velika garnitura, položena tako da gleda na televizor ravnog, velikog ekrana.

Pročitajte:  Fotografija je dokaz: Sandra nije jedina žena u životu Milana Kalinića, potpuno je bespomoćna

 

 

Oko njega okačene su police, a blag pogled udesno daje bolji uvid u to kako mu trpezarija i deo gde se priprema hrana izgledaju.

Pročitajte: Supruga Milana Kalinića donela KRAJNJU ODLUKU, menja dom: Par pokušava da se dogovori gde će živeti deca

 

 

Sve je urađeno po posednjim trendovima, sto je impozantan ipak čini se da najviše pažnje privlače lusteri koje su komičar i supruga brižljivo birali. Reč je o komadima od kristala ili imitacije koji se blago spuštaju po podu svaki je različiti dužine.

Pročitajte: Sin Milana Kalinića uznemirio majku i oca: Porodični problemi ne mogu se više kriti (FOTO)

 

 

Predivan kutak ima glumac, a to je mesto gde se on i njegova porodica osećaju najbezbednije.

Pročitajte: Plavi lepotan vragolastog osmeha: Sin Milana Kalinića je samo takav dasa i preti da postane ozbiljna fudbalska zvezda FOTO

 

 

Komentari (0)

Loading