Lifestyle

Popularni hrvatski bend Brkovi pozvali fanove na Beer Fest, pa prozvali Tonija Cetinskog

Brkovi sviraju na Beer Festu

Popularni hrvatski bend Brkovi pozvali fanove na Beer Fest, pa prozvali Tonija Cetinskog

Promo

Kultni bend Brkovi na glavnu binu omiljenog beogradskog festivala, Belgrade Beer Fest-a, stižu 16. juna, i to nakon pauze od pune četiri godine.

Tvorci “PunkFolkWellness”-a, kako nazivaju svoj karakteristični muzički stil, tim povodom oglasili su se na društvenoj mreži Instagram, kada su pozvali svoje fanove da drugog dana festivala dođu na beogradsko Ušće. „Biće odlično, doći će puno ljudi“ rekli su članovi benda, pa spomenuli i Tonija Cetinskog: „ Priča se da svira i Toni Cetinski, da pjeva... trudi se znači“, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu:

Brkovi će drugog dana nastupiti uz pomenutog Cetinskog, a na glavnoj bini iste večeri publika će moći da gleda i srpskog Toma Waits-a - Kralja Čačka, kultni ex-YU bend Bombaj štampu i popularni Zoster, mostarski sastav koji je od reggae benda vremenom evoluirao u autentični r'n'r bend.

Belgrade Beer Fest ove godine obeležava svoje 20. izdanje od 15. do 18. juna, a osim odlične svirke, publiku očekuju najrazličitiji zabavni sadržaji i više od 300 etiketa najpoznatijih svetskih brendova piva, kao i bogata ponuda domaćih zanatskih piva.

Skymusic, organizator napopularnijeg festivala piva i muzike, i ove godine na beogradsko Ušće donosi moćnu produkcijsku menažeriju, koja će obezbediti najsavršeniji zvuk i do sada neviđene audio-vizuelne elemente.

Ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova, nakon čega će se ulazak u festivalski prostor naplaćivati. Ulaz je slobodan za osobe ispod 15 godina svakog festivalskog dana, uz pratnju punoletne osobe.

Ulaznice za Belgrade Beer Fest po ceni već od 300 dinara dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

 

 

 

Komentari (0)

Loading