Lifestyle

Luksuz dostupan svima, bez izuzetka: „Milani“ mejkap proizvodi od sada u „Lilly drogerijama“

„Milani“ mejkap proizvodi od sada u „Lilly drogerijama“

Luksuz dostupan svima, bez izuzetka: „Milani“ mejkap proizvodi od sada u „Lilly drogerijama“

Promo

„Milani“ mejkap proizvodi od sada u „Lilly drogerijama“

Kompanije „Orbico“ i „Lilly drogerije“ pripremile su sjajno izenađenje za sve ljubitelje kvalitetne šminke - od sada je brend „Milani“ dostupan ekskluzivno u odabranim „Lilly drogerijama“.

Promo

 

Na događaju povodom predstavljanja i promocije ovog brenda prisutni su imali priliku da se upoznaju sa sjajnim „Milani“ mejkap proizvodima, te da se uvere u njihov kvalitet i postojanost.

Promo

 

Događaju su prisustvovale brojne influenserke i bjuti-savetnice, koje su beležili svaki korak stvaranja neodoljivog mejkapa od strane popularne mejkap-artistkinja Beata Kovačević koja je svojim besprekornim potezima istakla prirodnu lepotu poznate pevačice Angelline.

Promo

 

Talentovana pevačica je sa prisutnima podelila svoje omiljene proizvode iz „Milani“ palete proizvoda, kao i savete koji su njoj pomogli da izabere proizvode po svojoj meri.

Promo

 

„Milani“ je američki brend skromnih korena, nastao prvenstveno kako bi povezao različite ljude iz kvarta.

Brend je okrenut generaciji Z i konstantno osluškuje potrebe svojih potrošača sa željom da ponudi što raznovrsniju paletu proizvoda, a ono što brend ističe od konkurencije je što svoje proizvode prilagođava širokom broju kupaca, uz strastveno verovanje da svako treba da ima priliku da poseduje luksuznu lepotu i uživa u njoj.

Promo

 

„Milani“ u proizvodnji koristi iste sastojke i laboratorijske formulacije kao luksuzni brendovi, a njihovi proizvodi cenovno su pristupačniji, čime podržavaju misiju brenda.

Uz to, svi proizvodi „Milani“ su sto dosto „cruelty-free“ jer su sertifikovani od strane organizacije „PETA“ i programa „Leaping-Bunny“, što znači da proizvodi i sastojci nisu testirani na životinjama.  

Zasijajte uz omiljene „Milani“ mejkap proizvode koje možete pronaći u odabranim „Lilly drogerijama“!

Komentari (0)

Loading