Celebrity News

Na beogradskoj premijeri novog "Bonda" sve oči bile su uprte u partnerku Zorana Đorđevića (FOTO)

Partnerka Zorana Đorđevića, nekadašnjeg ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, očarala je prisutne na beogradskoj premijeri najnovijeg nastavka sage o tajnom agentu 007.

Na beogradskoj premijeri novog "Bonda" sve oči bile su uprte u partnerku Zorana Đorđevića (FOTO)

Ata Images

Kako se nekadašnji ministar u javnosti retko pojavljuje sa svojom lepšom polovinom, prisustvo partnerke Zorana Đorđevića prijatno je iznenadilo prisutne na crvenom tepihu.

Savršeno stilizovana, lepa i nasmejana partnerka Zorana Đorđevića zračila je pozitivnom energijom, a prisutni nisu mogli a da ne udele kompliment, kako njenoj mladosti i lepoti, tako ni savršenom stilskom odabiru.

Pročitajte: O emotivnoj izabranici premijerke Ane Brnabić ne prestaje da se priča - Stil Milice Đurđić ostavlja bez daha (FOTO)

Ata Images

 

Odevena po poslednjoj modi, zadala je težak zadatak damama. Za ovu priliku, ona je odabrala beli šorts, i belu košulju, kojima je jesenji prizvuk dala crnim čizmama na štiklu i trendi crnim sakoom. Celu kombinaciju začinila je crvenom torbom, koja je učinila da sve dobije trendi, razigrani prizvuk.

Bračni par Đorđević uživao je u filmskoj premijeri, a uspešni političar zaljubljeno je posmatrao svoju partnerku, koja je definitivno bila zvezda večeri.

Komentari (1)

Loading