Celebrity News

Tek sa 40 obezbedila krov nad glavom, ali vredelo je čekati! Ovde živi Jelena Veljača sa mužem i ćerkom: Ima čak tri balkona (FOTO)

Dom Jelene Veljače luksuzna je nekretnina u centru Zagreba

Tek sa 40 obezbedila krov nad glavom, ali vredelo je čekati! Ovde živi Jelena Veljača sa mužem i ćerkom: Ima čak tri balkona (FOTO)

Dalibor Danilović

Pogled na dom Jelene Veljače izaziva različite komentare, a sve zbog toga što lepa glumica još uvek, evo dve godine od kupovine, nije u potpunosti sredila stan.

Ona i njen izabranik Vito Turšić nekretninu u srcu Zagreba, u Martićevoj ulici, pazarili su pretprošlog septembra, što je prva zajednička imovina, a samim spajanjem dva različita ukusa su ga i renovirali.

Pročitajte: Bolest zakucala na vrata Jelene Veljače - Ćerka nije sa njom, muž joj preti razvodom

Dom Jelene Veljače prostire se na 165 kvadrata, a kvadrat su skladni supružnici platili 2000 evra, što je pozamašna svota, te se spekuliše da su čak uzeli pozajmicu od banke.

 

 

Zašto je bilo neophodno kupiti stan sa čak tri balkona, ogromnin dnevnim boravkom, zlatnim mesinganim tušem i podom od epoksi smole samo vlasnici znaju. Očigledno je da ih je to u tom momentu radovalo, a budući da renoviranje još nisu priveli kraju evidentno je da im je namera da sve dovedu do perfekcije.

 

 

Iako još nije sve uredila kako je htela, svuda po stanu su kutije sa stvarima i ćerkinim priborom. Jelena nije pred pratiocima želela da skriva kako njen kutak izgleda.

Instagram

 

Za početak je objavila fotografiju dnevnog boravka, a zatim i snimak - prizor sa jednog balkona.

Pročitajte: Mnogo je stariji od nje - Pogledajte ekskluzivne fotke sa venčanja Jelene Veljače sa mužem koji ju je ostavio JER GA NIJE POŠTOVALA (FOTO)

- Slobodan dan usred nedelje proveden na jednom od tri balkona, ovaj pogled je vredeo čitavog stresa oko selidbe - napisala je Jelena, a svi su obratili pažnju na divne pločice koje krase terasu.

 

 

Bela i crna su boje koje preovladavaju u glumičinom i Tušićevom novom domu, ima detalja od drveta, ali je sve lepo usklađeno i vrlo moderno uprkos činjenici da je stan smešten u predratnoj stambenoj zgradi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading