Celebrity News

Luksuz na sve strane! Vila Zdravka Čolića jedna je od najskupljih na estradi - pevač je krije, a ćerke sve pokazale (FOTO)

Vila Zdravka Čolića smeštena je u mirnom delu Košutnjaka

Luksuz na sve strane! Vila Zdravka Čolića jedna je od najskupljih na estradi - pevač  je krije, a ćerke sve pokazale (FOTO)

Nikola Šegan

Popularni pevač Zdravko Čolić drži do privatnosti i do sada nije otvorio vrata svog doma za javnost. Vila Zdravka Čolića smeštena je u mirnom delu Košutnjaka, gde uživa sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom I Larom.

Vila se nalazi u mirnom delu naselja, okružena je zelenilom, ima ogromno dvorište, dve kapije, ali i visoke mere sigurnosti.

Pročitajte: Ni Zdravko Čolić nije više što je bio: Fotografija sa plaže ne laže

Pevač ne voli da deli detalje iz svog doma, ali njegove ćerke dale su uvid u njihovu porodičnu kuću, koja ostavlja bez daha.

Instagram

 

 

 

Kako izgleda dom Zdravka Čolića, zapravo ulaz u kuću i spavaće sobe zahvaljujući ćerki Uni javnost je već imala priliku da vidi.

Instagram

 

 

 

Ćerka Zdravka Čolića pokazala je unutrašnjost kuće od kupatila do dvorišta. Ona se često fotografiše i tada zabeleži kutak u kući u kojoj boravi. Mnogi komentarišu da je najlepši deo vile upravo dvorište, a imamo prilike da vidimo i terasu s pogledom, koja je uređena baš po meri ukućana.

Instagram

 

 

Takođe, bazen koji se nalazi napolju u sklopu kuće ostavlja bez daha, te tu Una leti najviše voli da boravi. A ono što gotovo niko nije znao, jeste da porodica Čolić čak poseduje ogromnu trambolinu, idealnu za zabavu kada ih posete najmlađi gosti.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Intimno u krugu porodice balkanska zvezda Zdravko Čolić obeležio je 72. rođendan, što je bila prilika da njegova starija naslednica Una sa pratiocima podeli delić kućne atmosfere. Una je, naime, telefonom zabeležila na koji način su ona, njena mlađa sestra Lara i majka Aleksandra iznenadile muzičara, a osim toga šta se od hrane i pića našlo na rođendanskoj trpezi u prvi plan dospela je i Čolina kuhinja. Dom Zdravka Čolića opremljen je skupocenim nameštajem, kakav se danas može videti u svega stotinak starih beogradskih porodica.

Pročitajte: Mislim da je bilo DOSTA! Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni posle svega što mu je priredila, žena Aleksandra nije mogla ništa da učini

Instagram

 

Mahagoni i tamna braon boja primarna su stavka, a vredne umetnine vise sa urednih zidova. 

Pročitajte: Zdravko Čolić mi je bio LJUBAVNIK: Naša poznata glumica otkrila detalje AFERE sa pevačem supruga Aleksandra plače danima! Pogledajte dokaze

Instagram

 

Nije ovo prvi put da Una objavljuje slike porodičnog kutka. To kako izgleda dom Zdravka Čolića, zapravo ulaz u kuću i spavaće sobe, javnost je zahvaljujući njoj već imala prilike da vidi, ipak trpezarija i kuhinja još nikada nisu odslikane i date medijima na uvid.

Pročitajte: Brat Zdravka Čolića vam je godinama bio pred očima, a niste znali ko je: Upoznajte Dragana Čolića

Instagram

 

U jednom kadru zabeležena je i velika terasa sa koje se dolazi do raskošnog, zelenilom dekorisanog, dvorišta,u kom porodica provodi najviše vremena.

Pročitajte:Zdravko Čolić prošetao plažom u kupaćem, svi se okrenuli: Koliko su godine surove najbolje pokazuje ova fotografija

Instagram

 

Ništa manje luksuzno, skladno uređeno i toplo nije se očekivalo od Čole koji je život posvetio muzici pa i svojim dvema mezimicama, koje je po mišljenju mnogih kasno dobio.

Pročitajte:Srećan rođendan, Čolo! Verujete li da je ovako počela njegova karijera, sudbina

Instagram

 

Komplimenti za uređenje stizali su tokom celog jučerašnjeg dana na Uninu Instagram adresu, ali i čestitke njenom tati povodom rođendana.

Pročitajte: Posvetio joj je jednu od najlepših balada: Ljubav Zdravka Čolića bila je ova glumica, zauvek će ga voleti (video)

Instagram

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Šuškalo se svojevremeno da je pevač zabranio ćerki da objavljuje fotografije iz vile, međutim po svemu sudeći promenio je mišljenje ili ga naslednica nije poslušala.

 

Komšije Zdravka Čolića o njemu imaju samo reči hvale i ističu da voli da privatni život drži za sebe.

- Znam sve o Zdravku, ali neću vam reći. Moja kuća je blizu njegove, a iz istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, tako treba i da ostane - rekao je anonimni sused za "Kurir" i dodao da Čoli svi poštuju.

Instagram

 

 

- Kako vidim, to poštuju i konobari i susedi i niko se do sada nije usudio da fotografiše krišom, njega ili porodicu. Znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zalužuje - reka je.

 

Komentari (0)

Loading