Lifestyle

A bio je tako zgodan: Srđan Predojević se UGOJIO i pustio stomak, žene ne mogu da ga prepoznaju! Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Srđana Predojevića šokirao fanove voditeljka

A bio je tako zgodan: Srđan Predojević se UGOJIO i pustio stomak, žene ne mogu da ga prepoznaju! Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Pošto je okončao kumstvo i saradnju sa Jovanom Joksimović Srđan Predojević doneo je nekoliko važnih privatnih i poslovnih odluka. Za početak proredio je profesionalna zaduženja, što znači da je napustio sve dotadašnje vanredne aktivnosti i posvetio se samo i isključivo radu na televiziji. Nov raspored omogućio mu je više slobodnog vremena sa porodicom, što je u velikoj meri uticalo i na izgled Srđana Predojevića.

Pročitajte: Tajna afera Srđana Predojevića isplivala na površinu: Pogledajte fotografiju sa glumicom iz "Igre sudbine", ljubav se vidi u pogledu

Poznato je da više slobodnog vremena, obavezno znači i više vremena za opuštanje, leškarenje, pa i obroke a Srđan tu nije bio izuzetak. Predah mu neopisivo prija, što se u najvećoj meri očitava na njegovom licu, ali i telu.

Foto: Petar Đorđević

 

Srđan koji je ranijih godina izuzetno vodio računa o svojoj ishrani i treninzima, očigledno je i taj segment delimično zapostavio, što se odmah pokazalo na vagi.

Pročitajte: Sada je zvaničan kraj kumstva Jovane i Srđana: Jedno drugom su uradili nešto nakon čega nema nazad

Novi izgled Srđana Predojevića tema je Instagram fanova voditelja, sa kojima je on podelio nekoliko fotografija, a nehoteći i činjenicu da je dobio na kilaži.

Instagram

 

 

Mnogi su komentarisali da mu je tako još lepše, međutim, bilo je i onih koji su nemilosrdno posavetovali voditelja da je vreme za dijetu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading