Celebrity News

U ovakvom izdanju ih još niste videli: Nataša Ninković i Nenad Šarenac zagrljeni, ne skrivaju strasti, ona blista od sreće (FOTO)

Rođendan Nataše Ninković protekao u odabranom društvu

U ovakvom izdanju ih još niste videli: Nataša Ninković i Nenad Šarenac zagrljeni, ne skrivaju strasti, ona blista od sreće (FOTO)

Boško Karanović

Pre nekoliko dana jedna od najharizmatičnijih naših glumica napunila je 51. godinu, a rođendan Nataše Ninković ove, kao i svake godine veoma je medijski propraćen i o njemu se danima priča i piše.

Poznata po nestvarnoj lepoti i šarmu kojim plani, Nataša je omiljena među publikom i kolegama i zbog veselog duha i retke su situacije da je vidimo bez osmeha na licu.

Boško Karanović

 

 

Na svakoj proslavi glumica je među najveselijima, ne libi se da zaigra i usija atmosferu, a budući da je sada ona proslavljala divan dan očekivano je bila na visini zadatka.

Pročitajte: Srce joj je zaigralo za slavnim košarkašem - Nataša Ninković prvi put od udaje uslikana kako se LJUBI sa DRUGIM muškarcem, pogledajte fotke

Naime, rođendan Nataše Ninković proslavljen je u sjajnoj atmosferi u jednom restoranu na obali mora, a kadrovi na kojim glumica neumorno pleše u zagrljaju svog dugogodišnjeg izabranika, dovele su društvene mreže do usijanja.

Instagram

 

 

U odabranom društvu, nekolicini prijatelja koji su i zabeležili romantične momente gde su Nataša i njen suprug Nenad glavni akteri, proslavljen je rođendan naše glumačke dive, a da su se sjajno proveli govore njihovi osmesi i nežni zagrljaji koje su čitavo veče razmenjivali.

Instagram

 

 

- Pleši sa mnom - bio je dovoljan komentar na snimcima koje je Nataša sa fanovima podelila, a pored čestitki koje su usledile niko nije mogao a da ne primeti koliko par zrači pozitivnom energijom i da je njhova ljubav jaka kao prvog dana.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading