Celebrity News

Dobar čovek od ološa nikako! Dara Bubamara ponovo potkačila Karleušu: Istoga trena Jelena se oglasila, iznela sav prljav veš (FOTO)

Sukob Jelene Karleuše i Dare Bubamare traje više od dve decenije

Dobar čovek od ološa nikako! Dara Bubamara ponovo potkačila Karleušu: Istoga trena Jelena se oglasila, iznela sav prljav veš (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Sukob Jelene Karleuše i Dare Bubamare s vremena na vreme se ponovi i uvek privuče veliku pažnju javnosti i medija.

Svađa dve koleginice prvi put se dogodila kada su obe tek započinjale karijere i od toga trena smenjuju se njihova mirenja i nove spletke.

Pročitajte: Duško Tošić napustio Srbiju! Ne zanimaju ga ni Orlovat, ni vila na Dedinju - Za ovo mesto zna jako malo ljudi (FOTO)

Zapravo, Jelena i Dara svojevremeno su bile izuzetno bliske prijateljice, a kada je prvi put došlo do javnog konflikta, sav prljav veš jedna o drugoj su iznele.

Još uvek se po medijima prepričava Karleušino pitanje: "Otkud Dara od Radojka?", što je ona izgovorila ne bi li udarila na poreklo koleginice i pokušala na taj način da je uvredi.

Milan Maričić/ATAImages

 

Dara prema Jeleni nije bila ništa blaža, ipak u neko doba odlučile su da spuste loptu da se pomire, a onda je ponovo došlo do svađe.

Sukob Jelene Karleuše i Dare Bubamare ponovio se, navodno, jer je simpatična Novosađanka nastavila saradnju i druženje sa Cecom, Jeleninom ljutom rivalkom, što su pak samo nagađanja.

Pravu istinu znaju samo njih dve, a verovatno i razlog i potrebu Bubamare da u jednom od popularnih podkastova ogovara Jelenu, vređa je kao ličnost i pevačicu i njene nastupe rangira niže od onoga što je istina.

Naime, na pitanje momaka koji su intervju vodili a tiče se toga da li je Jelena performansom i pesmama postigla svetski, američki standard i energiju Dara je odgovorila:

- Znamo svi da nije.

Antonio Anhel / Ata images

 

Karleuša je odmah stala u svoju odbranu.

- Dara od Radojka - teško, ali dobar čovek od ološa nikako. I ko su ovi simpatični dečačići i od kad su oni sa Karleušom na KARLEUŠA? Pitam za drugaricu - napisala je na početku objave Jelena sa smajlićima u produžetku pa dodala:

Pročitajte: Ovako danas izgledaju bivši muževi Dare Bubamare, sa jednim je u odličnim odnosima, a drugi...

- Dečaci, možda ja glumim ludilo sa svetskim facama, pravim svetske koncerte i albume i šetam po revijama Pariza sa Đorđinama... Možda Vogue objavljuje moje slike sa Veterments piste i Ye d*ka na mene... ali sam ja ipak sa Fontane.

instagram/karleusastar

 

- Meni je valjanje po srpskom blatu omiljeni hobi. Tu sam nepobediva. Ne navlačite Radojku tamo gde je klizavo za kopita i oprezno sa tonom... opreznoooo - zaključia je Jelena, a sada se očekuje i Darin odgovor.

Veruje se da neće ostati imuna na uvrede.

 

Komentari (0)

Loading