Lifestyle

Dom Vanje MIjatović će vas šokirati: Ovakav luksuz dugo nismo videli, jedan detalj u dnevnom boravku govori više od 1000 reči (FOTO)

Dom Vanje Mijatović prelepo je uređen kutak

Dom Vanje MIjatović će vas šokirati: Ovakav luksuz dugo nismo videli, jedan detalj u dnevnom boravku govori više od 1000 reči (FOTO)

Ata Images

Zvezda Granda Vanja MIjatović rodom je iz Kraljeva, a po završetku pomenutog takmičenja preselila se u našu prestonicu gde već godinama gradi uspešnu muzičku karijeru. Pevačica je prvobitno živela kao podstanar, a cimerka joj je bila koleginica Andreana Čekić, da bi u međuvremenu ona rešila stambeno pitanje i počastila se nekretninom u jednom beogradskom naselju. Dom Vanje Mijatović ona je želela da uredi po poslednjim trendovima, pa se za pomoć oko enterijera obratila stručnom timu, a spletom okolnosti ili sudbine, tom prilikom upoznala je zgodnog arhitektu Aleksandra koji joj je danas i suprug.

- Istina je da smo se upoznali tako što sam angožavala njegovu firmu da mi uređuje stan. Mnogo mi je lepo sa njim. Imam muškarca kakvog sam oduvek želela. Najviše mi se kod njega dopada način na koji se prema meni ophodi, mada ima on još mnogo kvaliteta. Pravi je džentlmen, pazi me, mazi me, brine o meni i čuva me kao malo vode na dlanu. Svaka devojka bi poželela ovakvog muškarca - izjavila je jednom prilikom za “Blic Super TV” pevačica koja danas živi život iz snova.

Pročitajte: Venčanje Vanje Mijatović - Sjatila se cela estrada, sve puca od glamura, a ovakvu venčanicu nikad niste videli! Pogledajte fotografije

Instagram

 

Dom Vanje Mijatović kutak je koji odiše pravim luksuzom, a iako je oko svih radova bila zadužena Aleksandrova firma, par koji se spojio na neuobičajen način zajedno je učestvovao u opremanju istog.

Pročitajte: Renoviranje je gotovo - Zavirite u dnevnu sobu Jelene Karleuše u novoj vili koju je Duško platio preko 2 miliona evra! (FOTO)

Instagram

 

U prostranoj dnevnoj sobi ispunjenoj prirodnom svetlošću dominiraju bež, beli i sivi tonovi, a kvalitetna garnitura naručena po Vanjinoj želji i meri pravo je mesto za opuštanje nakon napornog dana.

Pročitajte: Olivera Balašević renovirala kuću i počela sa uskršnjim ukrašavanjem - Evo kako sve izgleda, pokojni Đole JEDAN DETALJ ne bi dozvolio (FOTO)

Instagram

 

Tu je i mermerni kamin koji posebnu toplinu daje njihovom domu, a mnoštvo detalja, lampi, slika i figurica upotpunjuju prostor na najlepši mogući način.

Pročitajte: Kad se bogatašica uda za milionera, ovako se živi - Zavirite u Teodosićev i Jelisavetin dom u Beogradu (FOTO)

Instagram

 

Tokom praznika dom Vanje Mijatović i njenog dragog posebno sija, za dekoraciju zadužena je pevačica koja uživa u svakom detalju i sa puno radosti ulepšava ambijent.

Pročitajte: Vila Nemanje Vidića u Engleskoj liči na imanje kraljevske porodice - Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je osnovao porodicu (FOTO)

Instagram

 

Poseban kutak u stanu zauzima soba koju je Vanja pretvorila u garderober i u kojem ima sasvim dovoljno mesta za njene privatne stvari kao i scenske kostime, a primetno je da ispred ogromnog ogledala pevačica najviše voli da pravi selfi fotografije za potrebe "Instagrama" na kojem je veoma aktivna.

Pročitajte: U dom Slobode i Vojina Ćetkovića stiglo pojačanje! Glumac ostvario svoj veliki san (FOTO)

Instagram

Fotografije sa venčanja Vanje Mijatović možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading