Tajna koju mnogi ne žele da znate: Ako ovo stavite u cveće, preporodiće se!
27/04/2024
5h
Ljuske od jaja mogu da se koriste za ovo
Autor: Teodora Vukovic | 09/04/2022
Recept Ljiljane Blagojević oduševiće sve sladokusce koji poste tokom uskršnjeg posta
Uskršnji post traje do 24. aprila, a ideja za nove posne đakonije nikad dosta. Zato smo za vas izdvojili recept Ljiljane Blagojević, kako biste ovog vikenda zasladili svoja nepca.
Recept Ljiljane Blagojević za poslasticu koju obožava njena starija unuka Miona oduševiće vas, pa ćete marcipan kuglice želeti da napravite već danas.
Sastojci za kuglice:
Sastojci za valjanje:
Priprema:
Ubacite u blender kesten i marcipan i izmiksujte. Dodajte smesi brusnicu, rum, kakao i badem. Oblikujte kuglice i valjajte ih u kokos, mleveni badem i kakao.
Ovaj jednostavni recept želećete da isprobate već danas, a vaši ukućani sigurno će ga obožavati.
Tajna koju mnogi ne žele da znate: Ako ovo stavite u cveće, preporodiće se!
27/04/2024
5h
Ljuske od jaja mogu da se koriste za ovo
Održana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje”
27/04/2024
12h
U organizaciji magazina „Lepota i zdravlje”, u četvrtak 25. aprila, u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, održana je jubilarna 10. konferencija Pro-femina
Iskusite čari odmora u luksuznom resortu - Doživite lepotu Istre
26/04/2024
1 dana
Odmor u luksuznom resortu od sada tokom cele godine
Ko je izgubio opkladu? Evo koliko je to koštalo…
26/04/2024
1 dana
Više od decenije Džordž Kluni je ambasador brenda Nespresso, pionira kafe u kapsulama
Zemljače, nije ni čudo što si se razveo od Meline: Sarajlije žestoko oplele po Džinoviću
27/04/2024
59 min
Sarajlije o Harisu Džinoviću imale šta da kažu
Vaskrs u domu Seke Aleksić ne može da prođe bez ove torte: Slatka je a pravi se od povrća (FOTO)
27/04/2024
6h
Recept Seke Aleksić za vaskršnji slatki sto odličan je za domaćice početnice
U kasnim noćnim satima: Dragana Mirković uhvaćena u tajnom susretu s poznatim glumcem!
27/04/2024
10h
Dragana Mirković u Beogradu sa posebnim razlogom
Komentari (0)