Celebrity News

Doživeo sudbinu kao Danijela Martinović: Bivši dečko Hane Huljić PROGOVORIO i objavio zajedničke slike koje će joj zagorčati život (FOTO)

Bivši dečko Hane Huljić ostavljen je kao Danijela

Doživeo sudbinu kao Danijela Martinović: Bivši dečko Hane Huljić PROGOVORIO i objavio zajedničke slike koje će joj zagorčati život (FOTO)

Ata Images

Petar Grašo i Hana Huljić uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka u kojem su dobili preslatku ćerkicu Albu, a da u njihovoj zajednici i te kako cvetaju ruže i da je apsolutno sve baš onako kako i treba da bude pokazali su nedavno kada su se pod ruku pojavili na dodeli MAC nagrada. Partneri su blistali srećni, nasmejani i po svemu sudeći zadovoljni, međutim početak ove veze obeležile su spekulacije kako je jedna osoba zbog njihove ljubavi ostavljena slomljenog srca, a reč je, svi već znate, o pevačici Danijeli Martinović. Raskid dve decenije duge emotivne veze Petra sa pevačicom šokirao je tada javnost, a nedavno se doznalo da je njegova sadašnja supruga imala sličnu epizodu, te da je i bivši dečko Hane Huljić ostavljen kao što je i Danijela.

Pročitajte: Danijelino srce će se raspasti - Petar Grašo je uporedio sa Hanom i otkrio ZAŠTO SU SE RAZVELI

Ata Images

 

Naime, Tončijeva ćerka pre veze sa Grašom bila je u osmogodišnjoj vezi sa pijanistom Tomislavom Šošićem kojeg je čuvala daleko od znatiželjnih očiju javnosti, te se ne zna mnogo detalja o njihovoj ljubavnoj priči, a jednom prilikom je samo kratko prokomentarisala da je tata Tonči zadovoljan njenim izborom.

Instagram

 

Nepoznanica je šta je tačno presudilo njihovoj vezi, da li je to bio Petar prema kojem je ona gajila simpatije otkad je bila mala, ili je u pitanju daljina koja ih je delila budući da je bivši dečko Hane Huljić studirao jazz klavir u Estoniji. gde ga je ona često posećivala.

Pročitajte: Hana je slomljena i to pred Novu godinu - Petar Grašo rekao KRAJ, nije izabrao zajednički život

Instagram

 

Iako ga je Hana veoma često posećivala što je i delila na društvenim mrežama, razlike su očito bile nepremostive te je došlo do, kako upućeni kažu, sporazumnog raskida, a nekadašnji partneri ostali su u prijateljskim odnosima, baš kao što sada o svom odnosu kažu Petar Grašo i Danijela Martinović.

Pogledajte kako izgleda bivši muž Danijele Martinović

Komentari (0)

Loading